Per què l’alfals està revolucionant la cosmètica al nivell del retinol?

L’extracte de llavor d’alfals i el retinol són dos ingredients populars per a la cura de la pell que tenen beneficis antienvelliment. No obstant això, hi ha algunes diferències importants entre aquests dos ingredients.

Retinol

El retinol és una forma de vitamina A que s’ha utilitzat durant anys per a la cura de la pell. És un ingredient antienvelliment eficaç que pot ajudar a reduir les arrugues, les línies fines i la hiperpigmentació. També pot ajudar a millorar la textura de la pell i augmentar la seva lluminositat.

El retinol és un ingredient molt potent, però també pot ser irritant per a algunes persones. És important començar a utilitzar-lo gradualment i augmentar la freqüència d’ús progressivament.

Extracte de llavor d’alfals

L’extracte de llavor d’alfals és un ingredient natural que conté una sèrie d’antioxidants, com el betacaroten, la vitamina E i la vitamina C. Aquests antioxidants poden ajudar a protegir la pell dels danys causats pels radicals lliures.

L’extracte de llavor d’alfals també conté una sèrie de fitoestrògens, que són compostos vegetals que tenen efectes similars als estrògens. Els fitoestrògens poden ajudar a estimular la producció de col·lagen i elastina, que són les proteïnes que mantenen la pell ferma i elàstica.

Beneficis de l’extracte de llavor d’alfals per a la pell

  • Protecció contra els danys causats pels radicals lliures
  • Reducció de la inflamació
  • Millora de l’elasticitat de la pell
  • Reducció de les arrugues i línies fines
  • Millora de la lluminositat de la pell

Beneficis del retinol per a la pell

  • Reducció de les arrugues i línies fines
  • Reducció de la hiperpigmentació
  • Millora de la textura de la pell
  • Augment de la lluminositat de la pell

Quin és millor?

Tant l’extracte de llavor d’alfals com el retinol son ingredients eficaços per a la cura de la pell. No obstant això, hi ha algunes diferències importants entre aquests dos ingredients.

L’extracte de llavor d’alfals és un ingredient més suau que el retinol, la qual cosa el fa una millor opció per a les persones amb pells sensibles. L’extracte de llavor d’alfals també és més eficaç per a protegir la pell dels danys causats pels radicals lliures. 

El retinol és un ingredient més potent que l’extracte de llavor d’alfals, la qual cosa el fa una millor opció per a les persones que volen reduir els signes de l’envelliment més ràpidament. El retinol també és més eficaç per a reduir les arrugues i línies fines.

Un dels nostres laboratoris més premium, com Nuxe, ha reformulat la seva línea Nuxuriance Ultra Alfa incorporant l’alfals com a component estrella. Ja la tens disponible a la nostra farmàcia.

Open chat
Et podem ajudar?
Hola! 👋 Et podem ajudar?