A la nostra farmàcia treballarem la prevenció, millorant la vida dels nostres pacients.

Demana hora o fes qualsevol consulta sobre els nostres serveis a través del nostre Whatsapp i t’atendrem el més aviat possible.

Elaboració SPD

Facilita l’administració de medicaments i millora l’adherència al tractament, especialment per a les persones que prenen diversos medicaments al llarg del dia.

Formulació Magistral

És un servei farmacèutic professional que consisteix en l’elaboració personalitzada d’un medicament segons les característiques individuals del pacient, prescrit per un metge.

Medició pressió arterial

Aquest servei té com a objectiu mesurar la força que la sang exerceix sobre les parets de les artèries, proporcionant informació crucial sobre la salut cardiovascular del pacient.

Servei SATI

Es tracta d’un servei individual centrat en instruir al pacient sobre l’ús correcte dels inhaladors per seguir una teràpia adient.

Control del Risc Cardiovascular

Servei que consisteix en la realització de mesures per avaluar, prevenir i gestionar els factors de risc que poden contribuir al desenvolupament de malalties cardiovasculars. Aquests factors de risc solen incloure la hipertensió arterial, el colesterol elevat, la diabetis, el tabaquisme, l’obesitat i la manca d’activitat física.

Determinació de paràmetres bioquímics

Test ràpid que ens permet determinar 4 paràmetres:  glucosa, hemoglobina glicosilada, colesterol i perfil lipídic.

Campanyes de promoció de la salut

Mensualment posem en marxa campanyes enfocades en la prevenció de malalties. 

Assessorament i seguiment nutricional

Realitzem un servei de control de pes i canvi d’hàbits alimentaris. Cada dimarts. Cal reservar cita.

Assessorament dermocosmètic

En el nostre equip farmacèutic, disposem d’especialistes que avaluaran l’estat de la teva salut facial i capil·lar mitjançant un analitzador per proporcionar-te el tractament adequat a les teves necessitats.

Teràpies naturals

Som especialistes en teràpies naturals i aromateràpia.

Formem part del grup Apoteca Natura, on treballem una linea de productes on la seva essència és la prevenció i tractament de malalties amb productes naturals.

Cosmètica natural

A la nostra secció de cosmètica treballem amb marques amb un alt component natural a les seves formulacions.

Homeopatia

Ajudes tècniques