Anàlisis facial

Si vols conèixer l'estat de la teva pell et convidem a que et deixis assessorar per la nostra farmacèutica Eva. En aquesta sessió t'analitzarà la pell amb el nostre dermoanalitzador i segons el diagnosi t'assessorarà amb el millor tractament.

Servei d’assessorament nutricional

Farmàcia Cristina Selva

Si vols aprendre a menjar bé, sa, per sentir-te millor amb tu i el teu cos, et recomanem el nostre servei d'assessorament nutricional. Idoni per a qualsevol edat o sexe. No només aconseguiràs perdre pes d'una manera saludable, sinó sense rebots o passar gana.  A més millora la teva salut en general i preveu altres […]

Servei de dermoanàlisi facial: especial taques

Aquest servei gratuït que pots tenir a la mateixa farmàcia està dirigit a totes aquelles persones que utilitzen inhaladors com a tractament terapèutic i que no acaben de percebre la millora esperada, o bé tenen dubtes en el seu ús o aplicació correcta.

Servei SATI

És un servei gratuït que oferim a la farmàcia sense cost. Està dirigit a totes aquelles persones que utilitzen inhaladors com a tractament terapèutic i no acaben de percebre la millora esperada, o bé tenen dubtes en el seu ús o aplicació correcta.

Open chat
Et podem ajudar?
Hola! 👋 Et podem ajudar?